Hae Anna.fi-sivustolta

Ystävän 30-vuotis juhlat

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Katjsuka78, 09.08.2007.

 1. Katjsuka78 Vierailija

  Heippa!

  Olen ystäväni 30-vuotisjuhlilla ohjelmavastaavana ja kaipaisin hyviä ideoita leikkeihin/ohjelmaan. Vieraat ovat kaikki täysi-ikäisiä todella huumorintajuista porukkaa, joten leikit saa olla aikasta hauskoja. Olisiko kenelläkään hyviä ideoita tai muistoja omista juhlista?
   
 2. marda Vierailija

  Yks hauska juttu mikä ollaan tehty muutamissa juhlissa, ja kaikissa purru vieraisiin ku häkä!

  Valitaan joukosta kaksi henkilöä jotka viedään eri huoneeseen mihin ei kuulu muiden äänet. Näille kahdelle kerrotaan, että heidän pitäisi esittää harrikka kuskeja, niin hyvin kuin osaa äänitehostein ja elein ja siinä kaikki. Sillä välillä taas joku toinen kertoo muulle porukalle että nämä kaksi henkilöä tulee kohta esittämään kuinka he käyttäytyvät kun toimittavat isompaa hätää wc:n puolella.

  Siinä ei tarvita mitään erityisempiä selityksiä ja sit annetaan vaan palaa, ei mene kauan kun jengi repee kunnon nauruihin ja lopuksi tietenkin kerrotaan kaikille mistä oli kyse. TOIMII!! Jos vaan jengi ymmärtää tällaista huumoria...
   
 3. werna Vierailija


  Ja jos kaikki ei jo tietäisi tuota, on meinaan aika kulunu juttu.
   
 4. Tuollaiset vessaleikit sopii vain junteille ja alaikäisille pojille.
  Miksi pitää olla jotain leikkejä? Kestääkö juhlat kuinka kauan, että onko pelkona että ihmiset kyllästyy? Yleensä omissa juhlissani ihmiset keskustelevat keskenään emmekä tarvitse mitää leikkejä. Hauskaa on kuitenkin ollut.
   
 5. 30 täyttänyt Vierailija

  Minäkin vietin tässä kolmekymppisiä ja ohjelmassa oli syömistä, juomista (en siis tarkoita tällä kaatokännien juomista) ja yleistä seurustelua - ja kaikilla oli kivaa. Tämä nyt ei auta alkuperäisen ongelmaan, mutta minustakin tuntuu vähän hassulta ajatus, että 30-vuotispäiville pitäisi keksiä leikkejä. Olemme sitten erikseen viettäneet kavereiden kanssa "ohjelmallisia iltoja", jolloin yhdessäoloa on höystetty vaikkapa lauta- ja/tai korttipelien pelaamisella, petankilla tms.
   
 6. kohta 30v. Vierailija

  Todellakin pitää olla ohjelmaa. Varsinkin kun sinut on pyydetty ystävän juhlien ohjelmavastaavaksi!
  Kilpailuhenkisille sopii "speden spelit"- tyyppinen kisailu ja pienelle porukalle käy "Kuutamolla"-tyyppinen kolmen väittämän arvuuttelu kyllä- ja ei-vastauksilla. Ohjelmaa ei toki saa olla liikaa, jotta aikaa jää myös vapaaseen seurusteluun.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti