Hae Anna.fi-sivustolta

zoloft lääkitys

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä no, 06.09.2005.

 1. no Vierailija

  olen käyttänyt pitkän aikaa alprox lääkettä joka siis kuuluu bentsolääkkeisiin. nyt lääkäri määräsi zoloft 50mg lääkettä/vrk. lääkehän kuuluu SSRI lääkkeisiin. kysymykseni liittyykin lähinnä otsikon mukaisen lääkkeen vaikutukseen. itsellä ahdistusta ja lieviä paniikkioireita. mihin sinulle on lääkettä määrätty ja minkälaisia vaikutuksia/tuntemuksia?
   
 2. O-ou Vierailija

  Pyydä zoloftia vastaava rinnakkaislääke, Zoloft kun on kalleimmasta päästä.
   
 3. no Vierailija

  joo,mulla on se. eli sertralin hexal.
   
 4. no Vierailija

  onko o-oulla kokemusta kyseisestä lääkkeestä? kaikki tieto olisi hyödyllistä.
   
 5. O-ou Vierailija

  Käytin aikoinaan Zoloftia mutta pyysin lääkärin vaihtaa sen Seroniliin (vaikuttava aine fluoksetiini). Lääkkeen hinta laski moninkertaisesti ja vaikutus ainakin omalla kohdallani on ollut suht samanlainen eli auttaa masennukseen ja paniikkihäiriöt ovat harventuneet.Myös yöuni parani.
   
 6. Tällai Vierailija

  Masennukseen 50 mg/pvä.
  Annos tuplaantui 6 kk päästä aloittamisesta koska oireet palasivat ennalleen, olo annostuksen nostamisesta kohentui mut nyt ollaan taas samassa jamassa eli mielessä kokonaan lääkkeen vaihto lääkärin alaisuudessa tietty. Lääkäriin siis menossa.
   
 7. no Vierailija

  niin..nämähän ovat tapauskohtaisia, on vielä tuo bentsolääkitys joten pärjää.. olisi vain niin paljon helpompaa jos pärjäis 1''tabu''/vrk. oli kiva kuulla että jollain auttanu mutta vastatkaa toki muutkin joilla samoja oireita/lääkitys. olisin kiitollinen.
   
 8. 2*äiti Vierailija

  Itselläni oli Zoloft ensimmäisenä lääkkeenä masennukseen.

  Ensin auttoi ihan hyvin, ekat pari viikkoa hikoilin kovemmin ja tärisin hieman. Mutta nekin meni ohi kun alkoi vaikuttamaan. Mutta kun tuli koettelemus eteen, ei Zoloft pystynyt pitämään oireita pois eikä auttamaan muutenkaan. Lääkkeet vaihdettii, Cipramiliin (sain rinnakkaistuotteen Sepramin apteekista) ja sen kanssa ei ollut ongelmia ollenkaan.
   
 9. Pööh Vierailija

  Mulla taas Zoloft ainoa joka toimii :) Kokeiltiin aluksi lukuisia muitakin... Nimenomaan ahdistukseen, hyperventilaatioon ja vakavaan paniikkihäiriöön
   
 10. kommentti Vierailija

  Eikö Zoloft-valmisteen käyttöä kohdenneta potilaille, joissa paniikkihäiriöt liittyvät mm. ihmispelkoon ? Tällaista olen mielestäni lukenut verkkosivulta lääkevalmistetietojen kohdalla. Masennus- ja paniikkihäiriöiden ilmentymiä on kovin monenlaisia, joten niiden luonteesta riippuen myös valmiste valitaan.
   
 11. zoloftin Vierailija

  Olen tilannut täällä ja rakastan sitä ne eivät vaadi lääkärin reseptiä

  Zoloft käytetään hoitoon masennuksen tai pakko-oireinen häiriö (OCD). Sitä voidaan käyttää hoitamaan paniikkihäiriö tai posttraumaattinen stressihäiriö (PTSD).

  Klikkaa Tästä Osta Zoloft
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti