V
"vieras"
Vieras
Kysynpä täältä, koska täällähän kaikki tietää aina kaikesta kaiken
Tai ainakin joku jotain!
Mulla on se salattu yhteys nyt käytössä facessa. https:// näkyy koko ajan. Miksi silti, jos menen esim. lehtien sivuille, ne tietää siellä mun kaverit (eli näyttää mitä kukakin on suositellut)? Muistaako ne jotenkin ne kaverit aiemmalta ajalta, jolloin yhteys ei vielä ollut salattu?
Mulla on se salattu yhteys nyt käytössä facessa. https:// näkyy koko ajan. Miksi silti, jos menen esim. lehtien sivuille, ne tietää siellä mun kaverit (eli näyttää mitä kukakin on suositellut)? Muistaako ne jotenkin ne kaverit aiemmalta ajalta, jolloin yhteys ei vielä ollut salattu?