P
profiili veks
Vieras
mitenkäs se menee kavereiden suhteen, jos profiilin poistaa ja aktivoi joskus uudelleen, säilyykö kaverit siellä vai poistuuks ne?
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Jos valitsee sen "tämä on väliaikaista palaan takaisin" -vaihtoehdon niin silloin säilyy kaverit.