Täällä taitaa olla miljoona avausta jo aiheeseen liittyen, mutta aloitan siltikin vielä yhden. 
Mua vähän kiinnostaisi karppaus, mutta muutama asia mietityttää...
Minkä verran hiilareita tulisi syödä per pvä, jotta karppaus toimii (ja jotta elimistö saa kuitenkin tarpeellisen määrän hiilareita)?
Onko se varmasti terveellistä ja turvallista? (Jotkut sanoo, että ei ole terveellistä.)
Joka paikassa toitotetaan nykyään rasvojen liiallisesta käytöstä, varsinkin niiden "huonojen" rasvojen syömisestä... miten voi olla oikeasti totta, ettei ne rasvat olekaan pahaksi?
Kuinka "tiukkana" karppauksen kanssa tulisi olla, jotta laihtuu? Eli salliiko esim. yhden herkkupäivän viikossa, jolloin voi syödä jotain hiilaripitoisempaakin reippaammin?
Mistä löytää/näkee eri ruokien ja ruoka-aineiden hiilaripitoisuuksia helposti?
Itse olen kolmisen vuotta sitten laihtunut kiloklubissa n. 25kg ja ennen siellä aloittamista painonvartijoiden pisteillä 5kg. Pistehomma ei toiminut mulla, koska ruokamäärä jäi aina liian pieneksi ja oli jatkuvasti huono ja heikko olo. Kiloklubissa laihduin hyvin ja voin hyvin. Koko tuon laihdutuksen ajan pidin yhden herkkupäivän viikossa ja se ei laihtumista haitannut. Tuon yhteensä 30kg laihduin aika tarkkaan vuodessa.
Omaa laiskuuttani ja typeryyttäni olen onnistunut saamaan 10kg pudotetuista takaisin. :ashamed: Ja haluaisin ne pudottaa uudelleen. Mutta jotenkin en vaan saa innostuttua tuosta kiloklubista nyt uudelleen. Tai ehkä vielä innostunkin... Mutta myös muut vaihtoehdot kiinnostaa.
Jotenkin vaan "epäilyttää" (samalla kun houkuttelee) toi karppaus, kun se sotii niin kiloklubin oppeja vastaan. Ja kk:ssa kuitenkin sain painon putoamaan hitaasti mutta varmasti ja niillä ohjeilla syömällä sain myös kohonneet verensokeri- ja kolesteroliarvot normaaleiksi.
Kiitos, jos joku viitsii ja jaksaa vastailla. :flower:
Mua vähän kiinnostaisi karppaus, mutta muutama asia mietityttää...
Minkä verran hiilareita tulisi syödä per pvä, jotta karppaus toimii (ja jotta elimistö saa kuitenkin tarpeellisen määrän hiilareita)?
Onko se varmasti terveellistä ja turvallista? (Jotkut sanoo, että ei ole terveellistä.)
Joka paikassa toitotetaan nykyään rasvojen liiallisesta käytöstä, varsinkin niiden "huonojen" rasvojen syömisestä... miten voi olla oikeasti totta, ettei ne rasvat olekaan pahaksi?
Kuinka "tiukkana" karppauksen kanssa tulisi olla, jotta laihtuu? Eli salliiko esim. yhden herkkupäivän viikossa, jolloin voi syödä jotain hiilaripitoisempaakin reippaammin?
Mistä löytää/näkee eri ruokien ja ruoka-aineiden hiilaripitoisuuksia helposti?
Itse olen kolmisen vuotta sitten laihtunut kiloklubissa n. 25kg ja ennen siellä aloittamista painonvartijoiden pisteillä 5kg. Pistehomma ei toiminut mulla, koska ruokamäärä jäi aina liian pieneksi ja oli jatkuvasti huono ja heikko olo. Kiloklubissa laihduin hyvin ja voin hyvin. Koko tuon laihdutuksen ajan pidin yhden herkkupäivän viikossa ja se ei laihtumista haitannut. Tuon yhteensä 30kg laihduin aika tarkkaan vuodessa.
Omaa laiskuuttani ja typeryyttäni olen onnistunut saamaan 10kg pudotetuista takaisin. :ashamed: Ja haluaisin ne pudottaa uudelleen. Mutta jotenkin en vaan saa innostuttua tuosta kiloklubista nyt uudelleen. Tai ehkä vielä innostunkin... Mutta myös muut vaihtoehdot kiinnostaa.
Kiitos, jos joku viitsii ja jaksaa vastailla. :flower: