Siis jos kirjoitin ensin päivityksen ja kahden minuutin päästä siitä poistin kavereista yhden tyypin, niin eihän se näe tuota hetki sitten tekemääni päivitystä enää missään uutisissa?
Ei pitäisi näkyä, mutta voi näkyä. Välillä tulee sellaistenkin päivityksiä näkyviin, jotka ovat laittaneet kaveripyynnön mutten ole sitä hyväksynyt enkä hylännyt. Itse en luottaisi siis siihen, ettei näy...