Voisiko joku minua taitavampi leipuri jakaa tämän salaisuuden kanssani? Minulla tuppaa aina käymään niin, että kun saan muffinssit ulos uunista ne lässähtävät pian kasaan.
Joku konsti täytyy olla olemassa! Täytyykö kananmunien olla huoneen lämpöisiä? Täytyykö leivinjauhetta laittaa runsaalla kädellä? Kertokaaaa!
Tein eilen tällaisella ohjeella ilman kuorrutetta: Mansikkamuffinssit | Kinuskikissa – Suomen suosituin leivontayhteisö
Käytin pakastemansikoita ja laitoin vielä niiden sekaan perunajauhoja. Ehkä mansikoiden neste tekee sen lässähtämisen? Hmmm...
Kenelläkään takuuvarmaa mustikkamuffinssi-ohjetta?
Joku konsti täytyy olla olemassa! Täytyykö kananmunien olla huoneen lämpöisiä? Täytyykö leivinjauhetta laittaa runsaalla kädellä? Kertokaaaa!
Tein eilen tällaisella ohjeella ilman kuorrutetta: Mansikkamuffinssit | Kinuskikissa – Suomen suosituin leivontayhteisö
Käytin pakastemansikoita ja laitoin vielä niiden sekaan perunajauhoja. Ehkä mansikoiden neste tekee sen lässähtämisen? Hmmm...
Kenelläkään takuuvarmaa mustikkamuffinssi-ohjetta?