Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)
Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.
taikina on ihan perus: muna-hiiva-suola-sokeri-öljy-vehnäjauho
ja paisto kiviarinan päällä olikohan 300 asteessa muutama minuutti.
Mistä saisi munallisen pohjaohjeen? En ole ikinä kokeillut. Pitäisi varmaan, kun noita mun pitsoja ei voi leikata kuin sirkkelillä :ashamed:
no mä näen vain tosi suurissa suhteissa tehtyjä taikinoita joten sun ei auta ku kokeilla nuilla aineilla silleen sopivasti... AINIIN UNOHTU MAINITA VESI SIITÄ TAIKINA OHJEESTA!!!
mut suhteet ois tyyliin:
2munaa
ripaus sokeria
ripaus suolaa
1/4-1/2 tuorehiiva
1/2 dl öljyä (-1dl)
muutama dl (tai jopa litra) vettä
muutama dl vehnäjauhoja
mut toi on vaan mun näppituntuma!!!