Ajattelin siis että voisin tehdä 2-3 ruokaa kerralla (siis samana päivänä eli tänään) ja jos vaikka sitten pakastaisin niistä suurimman osan.
Mutta minkälaisia ruokia kannattaa ja minkälaisia ruokia ei kannata pakastaa?
Teen broilerimakaroonilaatikkoa, kasvispihvejä, porkkanapihvejä, karjalanpiirakoita ja ehkä porkkanasämpylöitäkin jos ehdin/jaksan/viitsin.
Nuo sämpylät ja piirakat tietenkin voi pakastaa, mutta entäs nuo muut? Varmaan aikalailla kaikkea voi pakastaa mutta muuttuuko se maku/rakenne tms niin paljon ettei pakastaminen ole järkevää?
Jotain muutakin ruokaa pitäisi keksiä kun tomaattimurskaa jää 400g yli tuosta paketista mutten vielä tiedä mitä siitä keksisi...ja senkin olisi hyvä olla sellaista mitä voi pakastaa.
Mutta minkälaisia ruokia kannattaa ja minkälaisia ruokia ei kannata pakastaa?
Teen broilerimakaroonilaatikkoa, kasvispihvejä, porkkanapihvejä, karjalanpiirakoita ja ehkä porkkanasämpylöitäkin jos ehdin/jaksan/viitsin.
Nuo sämpylät ja piirakat tietenkin voi pakastaa, mutta entäs nuo muut? Varmaan aikalailla kaikkea voi pakastaa mutta muuttuuko se maku/rakenne tms niin paljon ettei pakastaminen ole järkevää?
Jotain muutakin ruokaa pitäisi keksiä kun tomaattimurskaa jää 400g yli tuosta paketista mutten vielä tiedä mitä siitä keksisi...ja senkin olisi hyvä olla sellaista mitä voi pakastaa.