Elikkä olen ostanut tuoreena possunlihaa ja nyt teen siitä yhden lihasoseen mutta siitä jää vielä paljon jäljelle, joten voinko pakastaa sen ja sitten taas soseuttaa siitä lihan ja pakastaa sen?
Millä tapaa te muut olette tehneet? Oletteko keittäneet aina kerralla? Kun eihän periaattessa pakastettua tuotetta saa uudelleen pakastaa, vai saako jos siitä valmistaa soseen ja sitten pakastaa? Kun ei ole jääpalarasiaa tähän hätään niin en oikein voi keittää kaikkea kerralla ja laittaa erillisiin annoksiin.
Millä tapaa te muut olette tehneet? Oletteko keittäneet aina kerralla? Kun eihän periaattessa pakastettua tuotetta saa uudelleen pakastaa, vai saako jos siitä valmistaa soseen ja sitten pakastaa? Kun ei ole jääpalarasiaa tähän hätään niin en oikein voi keittää kaikkea kerralla ja laittaa erillisiin annoksiin.