oisko mansikkamousse hyvää täytekakun välissä?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja jos leipoisin
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
J

jos leipoisin

Vieras
jos laittais mansikoita, kermaa, rahkaa ja vaikka tuorejuustoa jämäköittämään täytettä? Onko liian pliisun makuista yksinään? Saa ehdottaa muitakin hyviä täytteitä mut ei kiitos mitään piltti-bona-banaaneita.. :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja jos leipoisin:
jos laittais mansikoita, kermaa, rahkaa ja vaikka tuorejuustoa jämäköittämään täytettä? Onko liian pliisun makuista yksinään? Saa ehdottaa muitakin hyviä täytteitä mut ei kiitos mitään piltti-bona-banaaneita.. :)

Rommilla meillä aina kostutettiin täytekakku.Hyvää
 
mustaviinimarjamousse sopii loistavasti suklaakakun täyteeksi. suklaan ku laittaa vaahotetun kerman sekaan sulana ( hieman jähtyneenä) niin kylmässä se kovattaa samalla sitä täytettä. rahkaa en menis sekottaan.
 

Similar threads

Yhteistyössä