tällä ohjeella suurinpiirtein.., mutta entä säilyvyysaika? osaako kukaan sanoa
Valkosipulisilakat
1 kg silakoita tai
500?600 g silakkafileitä
mausteliemi:
4 dl vettä
1 tl suolaa
3 rkl väkiviinaetikkaa
kastike:
1 dl majoneesia tai kermaviiliä
1-?3 murskattua valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
hivenen sokeria
1 maustemitta pippuria
1 tl rakuunaa
3 rkl tilli- tai persiljasilppua
Liota silakkafileitä noin 6 tuntia etikkavedessä. Valuta fileet. Jos haluat, voit poistaa fileistä nahan.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja pane fileet siihen maustumaan. Anna fileiden maustua kylmässä noin vuorokausi.
Valkosipulisilakat
1 kg silakoita tai
500?600 g silakkafileitä
mausteliemi:
4 dl vettä
1 tl suolaa
3 rkl väkiviinaetikkaa
kastike:
1 dl majoneesia tai kermaviiliä
1-?3 murskattua valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
hivenen sokeria
1 maustemitta pippuria
1 tl rakuunaa
3 rkl tilli- tai persiljasilppua
Liota silakkafileitä noin 6 tuntia etikkavedessä. Valuta fileet. Jos haluat, voit poistaa fileistä nahan.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja pane fileet siihen maustumaan. Anna fileiden maustua kylmässä noin vuorokausi.