J Josa Vieras 28.08.2007 #4 Ihan hyvää tulee rasvattomaan, vaikka yleensä täysmaitoon ja voihin teenkin.
mam84 Jäsen 09.05.2004 333 0 16 28.08.2007 #6 Hyvää siitä tulee. Mä teen ainakin usein jopa veteen (paljon vieraita joilla laktoosivaiva) ja jos hyvin ja huolella tekee, niin ei sitä eroa kukaan huomaa. Ja vaikka huomais, nii mitä sitten?!
Hyvää siitä tulee. Mä teen ainakin usein jopa veteen (paljon vieraita joilla laktoosivaiva) ja jos hyvin ja huolella tekee, niin ei sitä eroa kukaan huomaa. Ja vaikka huomais, nii mitä sitten?!
A aina Vieras 28.08.2007 #7 Olen aina tehnyt rasvattomaan maitoon, hyvää tulee ja hyväksi on kehuttu. Ja sitten kun jätät taikintasta sen kananmunan pois, tulee vielä parempaa.
Olen aina tehnyt rasvattomaan maitoon, hyvää tulee ja hyväksi on kehuttu. Ja sitten kun jätät taikintasta sen kananmunan pois, tulee vielä parempaa.
Ä äittä Vieras 28.08.2007 #8 Olen tehnyt välillä laktoosittoman pullan että nesteestä puolet tuoreomenamehua ja puolet vettä ja tulee tosi hyvää
Olen tehnyt välillä laktoosittoman pullan että nesteestä puolet tuoreomenamehua ja puolet vettä ja tulee tosi hyvää
S Soluttautuja Aktiivinen jäsen 19.01.2007 8 058 1 36 28.08.2007 #10 Okei, sitten ei muuta kun hihat heilumaan
T tossuliini Vieras 28.08.2007 #11 mä teen pullat ja sämpylät aina maitojauheesta, tulee tosi hyvää, nytkin mulla on tuoreita sämpylöitä maitojauheesta tehtynä
mä teen pullat ja sämpylät aina maitojauheesta, tulee tosi hyvää, nytkin mulla on tuoreita sämpylöitä maitojauheesta tehtynä