Nuhan takia en haista enkä erityisemmin maista mitään. Jääkaapissa oli yksi savukala joka on viime sunnuntaina iltapäivällä savustettu. Ne oli vielä maanantaina aamulla autossa 1,5h lämpimässä. Meinasin heittää sen roskiin, mutta sitten päädyin huvikseni googlaamaan että kuinka kauan savukala säilyy ja löysin täältä jonkun keskustelun jossa väitettiin että "Asianmukaisesti valmistetun ja käsitellyn lämminsavustetun kalan säilyvyysaika on 5 - 7 vuorokautta ja kylmäsavustetun 2 - 4 viikkoa." Ja siinä oli linkki jollekin kalatuotteet sivulle jossa ko. tieto oli, mutta linkki ei tosin enää toiminut. Olin aika yllättynyt että ne säilyy niinkin pitkään, mutta kuitenkin uskoin tuota ja söin sen kalan. Sitten tuossa äsken googlailin vähän lisää ja huomasin että eipä ne savukalat säily joidenkin lähteiden mukaan kuin 1-2 vuorokautta ja toistenkin mukaan enimmillään 3-4 vuorokautta. Onkohan pahakin ruokamyrkytys odotettavissa? :/