Hae Anna.fi-sivustolta

Suomen poliisi on suurin rikollinen

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä vierailija, 07.03.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Suomalainen äiti, oletko tietoinen siitä että Suomen poliisi on korruptoitunut valehtelija ja suurin rikollinen. Poliisi voi tappaa vaikka lapsesi ja kieroilla vastuusta.

  Tämän topicin tarkoitus on havainnollistaa luottamuspula Suomalaiseen poliisin, jokaisen suomalaisen lapsiperheen täytyy boikotoida poliisia siihen asti kunnes poliisi itse myöntää virheensä ja ymmärtäisi että viipale totuutta Suomen poliisin heikosta tilasta maistuu paremmalta kuin pussillinen valheita muka "poliisin erinomaisuudesta" Totuus on se että Suomen poliisi pyrkii vahingoittamaan kansalaisia, eikä pysty takaamaan enää rikosten uhrien oikeusturvaa. Suomen poliisi on siis tyhjän pantti.

  Viimeisen kymmenen vuoden sektorilla Suomen poliisista on paljastunut niin paljon rikollisuutta, mätää ja muuta epäjohdonmukaisuutta että on yhteiskunnallinen velvoite tarkastella syy-seuraus mentaliteetilla poliisin ongelmien syntyjuuria. Rehellinen suomalainen poliisi on nimittäin satuolento.

  Poliisien koiraryhmässä toimiva, maalta helsinkiin ajautunut poliisimies teloitti susihaulein 1995 Vesalassa leikkiaseella leikkineen nuoren tämän staattista statusta hyväksi käyttäen. Poliisi väärensi todistusaineiston, liioitteli ja valehteli tapahtumienkulun KRP vahvisti jo tuon episodin yhteydessä että poliisin kertomus tapahtumien kulusta on puppua. Nyt jälkeenpäin tänä vuonna aihe on nostettu esille, todistajia haastateltu ja 6-0 lausunnoin poliisin on todettu valehtelevan tapahtumien kulun. Tänä vuonna 2019 tehty rekonstruktio todistaa kirsikkana kakussa poliisin valehtelijaksi.

  Jos joku ei muista tapahtunutta siitä tässä leike https://www.juvekim.fi/tuotekuvat/isot/1717649.jpg

  Tuo varmasti kertoo miksi poliisi on halunnut pitää tämän kiperän aiheen pimennossa. Susihauleilla lasta kohti siinäpä on suomalaisen poliisin resurssi.

  Yhdysvalloissa, tuossa oikeusymmärryksen maassa poliisirikollisuus on tuomittava asia. Siellä hiljattain lähes identtisessä tapauksessa poliiisi tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen. Poliisi teloitti naisen verukkeella kuvitellen hämärässä tämän kädessä olevan kännykän aseeksi, tuomio 12.5 vuotta vankeutta.
  Siitä tässä viite: https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_of_Justine_Damond

  Unisef julistaa että jokaisella ihmisellä on oikeus elämään. Maailmanlaajuisesti poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä kunnioitettava moraalia. CIA valvoo maanosaan katsomatta, välillä julmastikin että poliisi noudattaa juuri tätä moraalia.

  Suomi pääsi kartalle ja 1997 se tapahtui. Tasapuolisuuden vuoksi kartalla on ollut muitakin maita joissa sooloilu päättyy ja epänäkökohtia korjataan kun sen virkamiehiä on teloitettu tällä kuvaukselle tyypillisellä kurinpitotoimella pareittain klassisesti niskalaukauksella, suuren julkisuuden säestämänä.

  Henkisesti lapsen tasolle jäänyt teini menetti julmasti henkensä poliisin mielivallan seurauksesta 1995, Suomen osalta rangaistuksen teema oli poliisin liioitteleva voimankäyttö.

  CIA- operaatiossa oli helppo järjestää lavastus Palacen ryöstö jotta saada aikaan hälytystila ja reppanaksi tiedetty Helsingin poliisi aktivoitumaan, aavalle ristikkoon housut nilkoissa.

  Ja kaksi pösilöä tulikin juustotarjottimelle ennakkoluulottomasti ja varsin nopeasti, unohtaen, ohittaen kaikki poliisin turvallisuuteen liittyvien toimien opetetut yksityiskohdat.

  Ja lopun me kaikki tiedämme. Jos kyseisen poliisien omaisia helpottaa tieto, niin ainakin siististi ja näyttävästi jättivät tämän maailman. Muualla maailmassa CIA ei ole suorittanut yhtä siistejä operaatioita vastaavanlaisissa kurinpitotoimissa.

  Jokaisen on varmasti nyt paljon helpompi hyväksyä Sten "CIA" Christensenin Suomen vierailu ja tapahtumat 1997
  lehtikuva: http://51.fi/danish-punisher-master
   
 2. Henri Määttä Vierailija

  Suomen poliisi on todellakin kuin pikkulapsi. Tekee tuhmia ja häntä ei saisi arvostella koska hän on lapsi.

  Suomen Poliisi on niin naiivi että syyllistää yleisöä "maalittamisesta" vaikka todellinen syyllinen on poliisilaitos itse joka ei rankaise riittävästi rikoksiin ja epäetiikkaan syyllistyviä miehiään. Yksi mätä hedelmä kun pilaa koko korillisen

  Kansalaiset! Jokaisen rikoksiin syyllistyvän poliisimiehen julkistaminen verkossa on kansalaisvelvollisuus koska poliisilaitoksella itsellään ei näytä olevan järkeä puuttua laitoksensa mädänneisyyteen

  Poliisien talousrikollisuudesta ja poliisin statuksen järjestelmällisestä vahingoittamisesta tämä seuraava artikkeli

  https://scanettooykyseenalaistavara...4/13/poliisin-vahingoittaa-elinkeinotaloutta/
   
 3. Minna Suhonen Vierailija

  Lapsiperheet ja äidit lukekaas tämä artikkeli. Tämä kusipää poliisi yritti eliminoida puolisonsa uuden miehen keskellä Helsinkiä. yritti vaientaa todistajat hiljaiseksi rahalla ja luikerrella vastuusta. Tälläinen tyyppi juuri on haitaksi koko poliisin uskottavuudelle.

  Lukekaa koko artikkeli tästä

  http://jouniniskanen.wordpress.com
   
 4. Harri Laitoniemi Vierailija

  Niskanen yritti rahalla manipuloida uhrejaan, turhaan sillä tuomio tuli kuitenkin

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006346092.html

  Porola toisena naistenvihaajana yritti vähätellä Niskasen raskasta rikosta.

  Mistä aikuisten miesten naisiin kohdistuva viha kumpuaa, siitäkö että Suomen poliisi on tänään niin rikkonainen laitos ettei kykene edes tunnustamaan asiaa. Suomen poliisilla ei ole edes intressejä kitkeä laitoksesta pilaantunutta ainesta

  Ja tuollaisten varassako Suomalaisten turvallisuus enää on. Sallikaa nauraa!
   
 5. HarriL Vierailija

  "
  Poliisi tuomiolla

  Aivan aluksi hän vaati poliisilta perheväkivallan salausta, sen jälkeen hän meni omaan ansaansa, mustaan komediaan, menettäen hallintansa vahingoittaen (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista. Keskellä julkista Helsinkiä. Sekä yrittäen mustasukkaisuudesta tappaa myös naisen uuden miesystävän.

  Hänet pidätettiin ja asetettiin vastuuseen teostaan. Sen jälkeen hän yritti manipuloida,valehdella sekä kieroilla tilanteesta ulos, turhaan. Oikeus tuomitsi hänet.

  Tiedotusvälineet heräsivät. Hänet määrättiin viraltapantavaksi. Nyt hänen on kuitenkin annettu vielä jatkaa poliisina, yhdessä psyykkisten ongelmiensa kanssa jotka seuraavat häntä kuin koira isäntäänsä.

  Tosin poliisin ”tyhjäntoimittajat” ryhmässä. ”Vihapuhepoliisina”.

  Kyseinen poliisien tyhjäntoimittajien osasto nakertaa uskottavuutta koko poliisin instituutioon sekä herättää yleistä luottamuspulaa koko poliisin statukseen.

  Kukaan ei ole tehnyt aloitetta että ohjaisi hänet psykiatriseen hoitoon. Sitä hän tarvitsee. Poliisin naiseen kohdistama raaka väkivalta kuvastaa välinpitämättömyyden ongelman poliisissa itsessään.

  Poliisin oma ongelma laitoksen nk mätä aines. Väärät henkilöt jotka eivät missään nimessä kuuluisi laitoksen tehtäviin. Poliisilaki edellyttää että poliisin on elettävä niin ettei siitä poliisin arvo laske.

  Poliisi nillittää siitä että yleisö kritisoi, onko suomalainen poliisi kuin pikkulapsi, vaatien hyväksyntää ja sitä ettei häntä saa kasvatuksellisesti nuhdella jos ja kun hän tekee väärin. Suomen poliisin olisi aloitettava puhdistaminen ensin itsestään ja kasvu, vasta sen jälkeen moittia yleisöä ”maalittamisesta”

  Kuka hän on lue täältä hänen tarinansa

  artikkeli

  artikkeli

  Entisen lahtelaisen suuri haaste

  Jouni Johannes Niskanen on elävä esimerkki siitä että Suomessa kuka tahansa kusipää tai sosiaalisesti rajoitteinen tapaus pääsee poliisiksi.

  Lahdesta Helsinkiin ajautunut Niskanen halusi aikustuttuaan poliisiksi. Vaikka kasvuun meni vuosikymmeniä hän ei kuitenkaan ehtinyt kasvaa aivan aikuiseksi sillä hän näytti henkiset ongelmansa Helsingin keskustassa ja oikeus tuomitsi hänet. Hän todisti itse itseään vastaan sen että hän on kaikkea muuta kuin soveltuva poliisin ammattiin, henkisten vajavaisuuksiensa johdosta.

  Hän vahingoitti mustasukkaisuudesta (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista Helsingin keskustassa yrittäen tappaa lisäksi tämän uusi miesystävä, oli hiuskarvan varassa ettei mies lyönyt päätään kivetykseen, rikosnimike tässä tapauksessa olisi lähennellyt murhan tunnusmerkistöjä.

  Onni onnettomuudessa on se että tämä Niskanen on niin fyysisesti heikko ettei päässyt tavoitteeseen eli entisen naisensa uuden kumppanin eliminointiin. Onni onnettomuudessa oli myös se että Niskasen mustasukkaisuuden ja henkisen pahoinvoinnin kohteena ei ollut tällä kertaa esimerkiksi joku raskaan sarjan nyrkkeilyn Suomen mestari.

  Poliisi otti Jouni Johannes Niskasen kiinni tapahtuneen johdosta sekä pidätti hänet ja toimitti Pasilan poliisivankilaan.

  Niskanen näyttää pimeän puolensa

  Niskanen yritti kieroilla itsensä vastuusta, valehteli ja manipuloi yrittäen maksaa muun muassa tapahtuman uhreja vaikenemaan. Mikään ei auttanut. Oikeus tuomitsi hänet. Se oli hänen varttinsa julkisuudessa. Koska Niskasella ei ole eväitä saavuttaa tuota varttiaan kunnialla hän kuittasi elämänsä viisitoista minuuttisen julkisuudessa kunniattomuudella.

  Kerrotaan että nyt jälkeenpäin Niskanen on yrittänyt vaikuttaa itseään esillä oleviin arvosteluihin muun muassa verkossa muun muassa uhkailemalla moderaattoreita väkivallalla. Turhaan, niin turhaan.

  Psyykkisesti sairaat naistenvihaajat

  Niskasen sääliksi naamioima pelastautumisyritys, lipominen ja nuoleskelu upposi ainoastaan toiseen naistenvihaaja poliisiin, virkaheitto Heikki Porolaan. Kyseisen pallinaama Porolan tunnistaa tästä kuvasta

  Alkoholismin ja sotkuisten ihmissuhteitten lannistaman Porolan kanssa Niskasen kemiat toimivat sillä Porolan näkemyksen mukaan ”poliisin raaka väkivalta naisia kohtaan on liian tavanomaista” Niinkö? sellainen käsityskö poliisilla asioista on? ikävä kyllä laki ja ymmärrys on ihan eri suunnassa kuin Porolan käsitys jonka voi lukea allaolevasta lehtiartikkelista:

  Viraltapano

  "Oikea rehellinen poliisimies Heikki Kopperoinen näki kuitenkin metsän puilta ja määräsi Jouni Johannes Niskasen viraltapantavaksi."

  "Lähtökohta on se että väkivallasta tuomittu ja psykiatrista apua muun muassa hermostollisiin ongelmien sekä paineensietokyvyn puuttumiseen takia tarvitseva henkilö vahingoittaa automaattisesti koko poliisin kokonaisarvoa ja statusta. Muissa maailmassa poliiseilta vaaditaan jatkuvat henkiset kontrollit. Mutta ei Suomessa."

  "Väkivallasta tuomittuun poliisiin täytyisi sisällyttää jo vähintään rajoitteita, esimerkiksi aseenkantolupa tälläisellä itsetuhoisella hullulla on yhtä suuri riski kuin uskoisi autonsa avaimet humalaiselle baarin valomerkin aikaan."

  "Niskasen tapauksessa suurin häviäjä on poliisin kokonaisvaltainen arvo. Niskasen kaltaiset virkaheitot kun vahingoittavat koko poliisin uskottavuutta ja osaltaan heikentävät vielä rehellisesti poliisin työtä yrittävien olosuhteita."

  "On kansalaisvelvollisuus saattaa jokainen suomalaisen poliisin tekemä rikos julkistettavaksi ja julkaistavaksi erityisesti näin verkkomedian aikakautena.Se sellainen on jo pelkästään perustuslaillinen sananvapauden käsittävä oikeus."

  • "Yhteiskunnallinen merkitys ja perustuslaillinen oikeus
  • Poliisin kokonaisarvo se vahingoittuu mätämuna poliisien hölmöilyjen takia"
  Katso poliisimies Jouni Johannes Niskasen rikoksista uutisarkkeleita tästä"

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  "

  Laadukas kirjoitus täytyy sanoa.
   
 6. Antti Helander Vierailija

  Kävin kurkkaamassa TOR verkossa on jo tämän Vesalan lapsitappajan henkilöllisyys ja perhesuhteet esitelty varsin selkeästi. Jopa lapsen koulu ja reitit mitä käyttää.

  Suomen poliisi on suuri rikollinen ja ainoa tapa eliminoida rikollisen kierre on keskittyä rikollisen kipupisteeseen. Siis siihen mikä on hänen elämässään tärkeintä. Helsingin poliisilaitoksen kusipäille se saattaa olla perhe, harrastukset ja joillakin jopa tyttöystäväkin, harvinaista kylläkin, homoilla.

  Kun rangaistuksen kohdistaa kipupisteeseen, ja uudistunut laki sallisi jokaisen kansalaisen rankaista poliisirikollista, teemalla olisi myös kasvatuksellinen merkitys. kuinka mon paskapää poliisi ryhtyisi enää rikokseen tietäen että seurauksena voi olla perheen menettäminen tai oma vakava vammautuminen.

  Jo 1997 Tehtaankadun ensi ilta antoi näyttöä mikä kasvatuksellinen seuraus kahden pasilan poliisilaitoksen hölmön teloittaminen sai aikaan. Toinen hölmöistä paskansa häpeäksi vielä housuihinsakin ennen kuin sai Tanskalaisen luodin päähänsä. Tuon teloituksen jälkeen Helsingin polisiilaitos muutaman vuoden itkuskelun jälkeen muuttikin toimintatapojaan.
  Kaikkihan sen tietää että polisi on tänä päivänä itsevä pikkulapsi. Kerjää ja vaatii huomiota ja hyväksyntää. Ja itkee jos häntä arvostellaan.

  Kun keskittää rangaistuksen kipupisteeseen niin rangaistuksen tarkoitus täyttyy. se ennalta ehkäisee myös poliisirikollisuutta sillä moni laitoksen paskapää miettii vielä pari kertaa ryhtyykö rikokseen jonka seurauksesta saattaa menettää lapsensa tai vammautua itse vakavasti.
  Myös yhteiskunta säästää varoja sillä rikokseen syyllistyneitä poliiseja ei tarvitse roudata jatkuvasti tuomiolle oikeuteen. Kun pyövelinä toimii yleisö on rangaistu tehokkain. Asian saattaminen lakiin muidenkin kuin Persujen näkökulmasta on tärkeää

  Esimerkki: tyypillistä Polpon kusipäiltä käydä joukolla pienen naisen kimppuun ja painaa polvella kurkkuun tukehduttamistarkoituksessa. Jokainen joka vähintään ymmärtää ihmisen anatomian tietää että kaulaan ja kurkkuun kohdistetussa väkivallassa on puhtaasti kyse vahingoittamisesta. Kun ihmisen hengitys salpautuu on luonnollista huutaminen, ilmiö jonka voi kokea esimerkiksi jos joutuu hukkumisvaaraan

  https://twitter.com/suviauvi/status/657923922785124352?lang=fi

  Miten uuden lainsäädännön mukaan Helsingin poliisilaitosta tulisi ohjeistaa asiassa. siitä miten herkkää kamaa ihmiskeho on, niin ja rangaistus

  Verbaalisesti, nyt kun TOR verkossa on bongattavissa rikoksiin syyllistyneiden poliisien taustat ja statukset, miten yksinkertaista olisi vaikka kouluavustajaksi naamioituneena käydä noukkaamassa rikoksentekijä poliisin lapsi kesken koulutunnin opettajan luvalla "lisäopetukseen", tuo "opetus" käsittäisikin nurkan taakse tukasta kiinni ja polla asvalttiin, raskailla maihinnousukengillä kurkunpää lopuksi murskaten. Tässä toteutuisi polpon kusipäille opetus mitä on kuristaminen ja kun happi loppuukin yht äkkiä ja sana kiirisi äkkiä että metsä vastaa nyt lujemmin kuin sinne huudetaan
   
 7. Marco d W Vierailija

  Hyvä Perussuomalaiset. Nyt alkaa olla tekemisen meininki. Lakialoitetta siis kehiin teema:

  Rikokseen syyllistynyt poliisi vapaata riistaa jokamiehen rangaistus oikeudella.

  Edut ja perusteet:

  Valtio säästää huomattavat summat kun kansa toimii tapauksissa tuomarina ja punisherina. Paskalakkeja ei tarvitse säilöä enää vankilan ylläpidossa (mitä vangin vrk kulu esimerkiksi maksaa yhteiskunnalle) eikä kalliita käräjiä tarvitse järjestää sekin on säästöä.

  Rangaistus asteikko Hammurapin laki. Itse kannatan perusrangaistuksena rikokseen syyllistyneelle poliisille 1997 Tehtaankadun mukaista näytöstä. Rikokseen syyllistynyt poliisi säilötään vuorokaudeksi selliin ja aamun varhaisessa aamuyön tunteina kuljetetaan Tehtaankadulle missä hänen maallisen vaelluksensa päättää Tanskalainen
  niskalaukaus

  Tärkein: Suomen poliisin status kohoaa nopeasti kun mädät hedelmät noukitaan näin laitoksesta pois.

  Poliisirikollisuus on tuomittavaa koko maailmassa tulette näkemään viimeisimmästä Yhdysvaltain Lloydin tapauksesta että siellä murhaaja poliisi ei pääse kuin koira veräjästä vaan saa pitkän tuomion
   
 8. Harri Suokas Vierailija

  Hesarissa on kesätyöläiset taas vauhdissa luonnollista näin kesäaikaan kun oikeat toimittajat ovat lomilla

  Nuori naiivi Erica Alaluusua tyttönen heitti skeidan että "suomessa poliisiin uskoo 90 prosenttia" , kyseessähän on niin imelä vale jonka kumoaa jo luonnonlaki

  Miten 90 prosenttia sadasta prosentista voi "uskoa" poliisiin jos pelkästään 100 prosentista noin 20-30 prosenttia on alaikäisiä tai oikeustoimikelvottomia, sellaisia joiden sanomisilla ei ole mitään virkaa eikä pontta. Suomalaisen poliisin ollessa kyseessä otetaan vielä lukuun ne jotka todellakin ovat nähneet miten ala arvoisen alkeellisesti ja alisuoritteisesti suomen poliisi toimii, jos toimii. Konkreettinen analyysi ei pelkästään Ojalan laskuopin vaan tilastojenkin todistamana on se että suomen poliisiin ei luota enää tänä päivänä kuin 30-40 prosenttia

  Lue täältä kuuma kesäartikkeli Erica Alaluusua, kesän tyttö toimituksessa

  https://jouniniskanen.wordpress.com/2020/06/12/erica-alaluusua-kesan-lapsi/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti