T Tyssy Aktiivinen jäsen 15.02.2006 3 750 0 36 18.10.2008 #1 Mitähän jälkkäriä tuosta voisi tehdä? Tai mihin sitä voisi käyttää?
papan mamma Aktiivinen jäsen 06.05.2006 5 194 0 36 18.10.2008 #2 Rahkaan kerman tilalle. Tai kun tekee vispipuuroa, niin ennen vispausta lisää sinne purkin ko. tuotetta, niin tuleepa nam.
Rahkaan kerman tilalle. Tai kun tekee vispipuuroa, niin ennen vispausta lisää sinne purkin ko. tuotetta, niin tuleepa nam.
Vilinäiti Aktiivinen jäsen 28.01.2006 9 137 3 38 18.10.2008 #3 Meil oli just töissä puolukkavispipuuroa johon oli vispattu vaniljasoosia sekaan. Oli hyvää ja pehmeän makuista
Meil oli just töissä puolukkavispipuuroa johon oli vispattu vaniljasoosia sekaan. Oli hyvää ja pehmeän makuista
H Hankey Aktiivinen jäsen 16.02.2008 7 407 0 36 18.10.2008 #4 Aika löysäksi se jää, omenapaistoksen tai -piirakan kanssa hyvää. Rahkan sekaankin sitä voisi kokeilla. Vohveleiden kanssa se ei käy, koska on niin löysää.
Aika löysäksi se jää, omenapaistoksen tai -piirakan kanssa hyvää. Rahkan sekaankin sitä voisi kokeilla. Vohveleiden kanssa se ei käy, koska on niin löysää.