Hae Anna.fi-sivustolta

Mihin kadonnut upea Satu Procope?

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Sisko, 26.01.2006.

 1. Sisko Vierailija

  Mihin kadonnut tämä uuttera, kaunis nainen? Mitä kuuluu hänen sievälle pikku siskolleen Heli Heiskalalle, jota ei voitu kruutata missiksi, vaikka vaatimattompi kruunattiin?
   
 2. ? Vierailija

  Oiskohan vieläkin kunnanjohtajana jossain Itä-Suomen/itärajan kunnassa? En vaan muista millään kunnan nimeä... Kertokaa, jos tiedätte ko. kunnan.
   
 3. lili Vierailija

  Olikohan kunta Uukunniemi?
   
 4. Mari Vierailija

  Eikö hän saanut potkut jo vuosia sitten joidenkin kunnan asioiden epäselvyksien takia?? Minulla on tälläinen vahva mielikuva, oli paljon lehdissä jotain juttua, korjatkaa, jos olen väärässä. Yksi siskoista, nimeä en muista, oli Enonkosken kunnan eräässä matkailukohteessa virkailijana ainakin viime kesänä.
  Satu oli yksi kaikkien aikojen kauneimpia Miss Suomia.
   
 5. dd Vierailija

  Eipä taida Satu enää olla Uukuniemen kunnanjohtajana. En kyllä tiedä missä nykyisin on.
   
 6. info Vierailija

  Kunta oli kyllä Uukuniemi, Itä-Suomessa aivan rajan pinnassa. Käsittääkseni Uukuniemen kunta on nyt yhdistynyt naapuriinsa eikä toimi enää itsenäisenä kuntana.
  Oli kovin pieni (noin 1 000 asuaksta) ja toimeentulo vaikeaa.
   
 7. koulutus Vierailija

  Pääsikö hän kunnanjohtajaksi pelkällä missitittelillä, vain minkä koulutuksen saanut hän on?
   
 8. fairy Vierailija

  alunperin voimistelunopettaja, silloin aikoinaan eivät vielä olleet liikuntatieteitten maistereita, sitten meni naimisiin Procopen kanssa, jäi leskeksi, opiskeli valtiotieteen maisteriksi, en ihan tarkkaa järjestystä enää muista. (tyttönimeltään siis Östring) uukuniemen minikunta sai kovasti mediajulkisuutta valitsemalla Sary Pn kunnanjohtajaksi. oli siinä ehkä vuoden.
   
 9. Taru Vierailija

  Satu Procope sai myös yhteen aikaan julkisuutta pyrkimällä kovasti erilaisiin virkoihin, erityisesti kunnan- tai kaupunginjohtajan- . Uukuniemeltä hävisi aika vähin äänin USAan.
  Aikoinaan Helsingissä joulukadun avajaisissa esiintyi hänen organisoimansa Satuparaati tms, itse marssi ensimmäisenä.
   
 10. just joo Vierailija

  Hänellä on akateeminen koulutus, en muista mikä, ettei olisi ihan väitellyt tohtori.
  Hän on on mielestäni todella kaikkien aikojen aikojen kaunein missi.
  Oli aikoinaan lääkäri Procopen kanssa naimisissa.
  Ei potkittu Uukunniemeltä (?) pois, vaan lähti ihan vapaaehtoiseti.
  Hän on muistaakseni ollut tekemisissä luistelun kanssa.
  Viisas ja älykäs nainen joka tapauksessa.
   
 11. fairy Vierailija

  Akateeminenpa akateeminen: ensin se voimistelulaitoksen tutkinto, sitten valtiotieteen maisteri, en muista että olisi ollut lisensiaatti tai väitellyt. Nyt siinä kuusikymppinen.
   
 12. Isgaard Vierailija

  Tällaisen uutisen löysin Loviisan sanomista 13.1.2006:

  ""Loviisan ruotsinkielisen kansalaisopiston rehtorin ja sivistystoimen johtajan virkaan on tullut neljä hakemusta määräaikaan mennessä.

  Esteettisten aineiden opettaja Stina Berger-Eirola, (syntynyt 1951), on kotoisin Espoosta. Thomas Grönholm, (1968), toimii luokanopettajana ja koulunjohtajana Lapinjärvellä. Valtiotieteen kandidaatti Satu Procopé, (1947), opiskelee tällä hetkellä tohtorikoulutusohjelmassa. Rikard Lindström, (1966), on toiminut Porvoon ruotsinkielisen kansalaisopiston vt. rehtorina 2001-2002. Hän on kasvatustieteen maisteri.""


   
 13. Kaima Vierailija

  Satu on kaunein missimme kautta aikojen. Hän on kaunis ja älykäs ja olisi vaikka missä tehtävässä ilman noita kuuluisuuden taakkoja.
  Toivotan hänelle onnea ja menestystä, missä lieneekin.Tällä naisella on sydämen sivistystä ja kaunis luonne kaiken muun lisäksi. Satun tietämään. Koska hänellä on niin hyvä kunto, jaksaisi varmaan vielä monta vuotta hoitaa mieleistä virkaakin.Toivottavasti nyt onnistaa.
   
 14. Leenalotta Vierailija

  Olen samaa mieltä. Satu Östring on yksinkertaisesti suunnattoman kaunis nainen. Eikä pelkästään missiaikoinaan, vaan edelleenkin. Ehdottomasti kaikkein kaunein missimme kautta aikojen.

  Anne Pohtamokaan ei ole yhtä kaunis, vaikka kaunis onkin. Sadussa on epäsuomalaista eksotiikkaa, koska hän on niin tumma. Ja kun tumma nainen on kaunis, se kauneus säilyy tavallista pitempään. Vaalea kauneus jotenkin tasaantuu ja latistuu ajan mittaan.

  Satu ei ole hirveästi ollut julkisuudessa alkuaikojen jälkeen. Tosin taisihan hän kerran olla kaiken keskipiste, kun se yksi vanha ukkeli nimeltään Urho Kekkonen viimeisinä presidenttivuosinaan haki hänet tanssiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Olihan Urkilla silmää pyytää parikseen ehdottomasti illan kaunein nainen.

  Ei ole nämä Sadun lapsetkaan julkisuudessa paistatelleet. Ainakin hänellä oli hyvin kaunis tytär, joka taisi olla jossain lapsimallina joskus. Varmaan tavallista fiksumpaa väkeä.
   
 15. eräs nainen Vierailija

  Uukuniemen jälkeen Satu taisi olla vielä Huittisissa. Hän oli myös vuonna 1999 EU-vaaleissa keskustan ehdokkaana ja pääsikin ensimmäiselle varasijalle. Hesarin julkkismittarissa oli juttu 5. kesäkuuta 2007 ... Satu Procopé asuu nykyään Monacossa uuden miesystävänsä kanssa. Kai siihen tietoon on uskominen.
   
 16. Muistaakseni......? Vierailija

  Eikö hänellä ollut hevosurheilua harrastava, kaunis tytär?
   
 17. Kyllä... Vierailija

  ..nimeltään Bettina Procope.

  Satu on kaunein missimme, ehdottomasti. Näin upeita kaunottaria ei yleensä Suomesta löydy. Sadussa oli glamouria heti missivuotenaan, ja se ajan kuluessa vain lisääntyi. Nykymissit ovat kikattelevia teinipimuja vailla minkäänlaista glooriaa. Kaikki on niin arkipäiväistettyä nykyään, se näkyy jopa tässä. Missit ei osaa olla kauniita ja arvokkaita yhtäaikaa. Tanja Karpela kyllä yrittää, mutta ei vaan oikein pärjää.
   
 18. Samaa mieltä! Vierailija

  Nykymissit on pelkkiä pissiksiä, heissä ei ole mitään oikeaa naisellista glamouria.
   
 19. mihin on kadonnut Vierailija

 20. aivan saman Vierailija

  näköinen on filmitähti Sigourney Veaver.
   
 21. olli k Vierailija


  Olin Pariisiin menossa v. -95 ja Satu oli samalla lennolla. Hällä oli UNESCON touhuja siihen
  aikaan. Mutta juututtiin jutteleen niitänäitä ja meinas unehtua pakaasit hakemata linjalta:
  Löytyivät lopulta. 2 laukkua kiersi linjaa ja odotti noutajaa!
  Ps. Ohimennen vain sivuttiin v.-66
   
 22. Lost. Vierailija

  Kaikki kauniit naiset katoavat aikanaan vanhuuden kurttuisten kasvojen taakse. On se niin väärin.
   
 23. Valitettavasti Vierailija

  Sama koskee myös meitä vähemmän kauniita, ikä tuo kaikenlaista niin minulle kuin sinullekin. Nuoruuden raikkautta ei saa takaisin millään kosmetiikalla.
   
 24. Wikiä Vierailija

  Satu Procopé ? Wikipedia

  Muistan myös että hänellä oli mallina toiminut tytär, sellainen kaunis ja siro brunette jonka nimeä en nyt muista. Vai oliko niin että tytär lähti aikoinaan opiskelemaan Ranskaan tai jonnekin, ja jäi ulkomaille?
   
 25. vanha Anna-lehti Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti