Hae Anna.fi-sivustolta

Palapeilit irti?

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä Sissuli, 02.06.2007.

 1. Sissuli Vierailija

  Millähän ihme konstilla saisin irti seinään jämerästi kaksipuolisella teipillä teipatut palapeilit ilman, että lähtee seinästä maalit samalla? Onko kellään hyviä vinkkejä, en uskalla lähteä voimalla repimään, ettei tule koko seinä alas.
   
 2. Irrottelija Vierailija

  Jos tarra on sellaista paksua ja pehmeää, kannattaa koittaa leikata se halki. Eli ujuttaa peilin taakse ohutteräinen veitsi tai vaikka ohutta rautalankaa ja hinkata tarra kahtia. Silloin liima jää osittain seinään ja sen voi sitten varovasti rapsutella tai liottaa siitä irti.
   
 3. UK Vierailija

  Vahvalla siimalla. Ei todellakaan kannata repiä voimalla, voi lähteä ihan paloja seinästä. Nimim. kokemusta on...
   
 4. gabriel' Vierailija

  Palapeilit ja kaksipuolinen teippi on kyllä vihoviimeinen keksintö. Ei niitä saa irti seinää vahingoittamatta. Vuokrakämpän seinä piti pakkeloida ja maalata, kun tuli muuton aika... Paras konsti onkin olla viisas jo etukäteen ja olla laittamatta sellaiseen paikkaan, mistä ei voi olla varma, että ne joskus pois haluaa.
  Vai onko joku keksinyt palapeilin kiinnittämiseen jotain järkevämpää konstia kuin tuon teipin?
   
 5. Sissuli Vierailija

  Nyt on peilit irti ja vaikka kuinka varovainen yritin olla, niin kamalan näköinen seinästä silti tuli. Leikkasin kyllä ohutteräisellä veitsellä teipin puoliksi niiltä osin, miltä se oli mahdollista. Ongelmana vaan oli, että peilit oli tiukasti kiinni toisistaan, joten siitä kahden peilin välistä ei millään päässyt leikkelemään teippiä veitsellä.

  Kadun sitä päivää, kun nuo rumat palapeilit seinään teippasin. Täytyy ruveta pakkelointipuuhiin. Kiitos kuitenkin vinkeistä, selvittiin sentään vähän pienemmillä vahingoilla, kun nuo peilien reunat sai edes veitsellä siististi irti.
   
 6. Ei onnistu Vierailija

  jälkiä jättämättä millään konstilla, kuten Sissuli totesi.
  Liuottimetkin jättävät maaliin kunnon jäljet, joten paikkaamaan joutuu aina.
   
 7. em Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  975
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vastaisen varalle: Tesalla on ihmetarroja, jotka saa siististi irti. Isoimmat kuulemma kestää 1,5 kg. Peilejä en ole kokeillut niillä kiinnittää, koukkuja kylläkin. Rosoisessa pinnassa ne eivät pysy, mutta sileässä ihan hyvin. Ja lähtevät nätisti irti, kun ohjeen mukaan toimii.
   
 8. posdjk Vierailija

  Minä irrotin palapeilit (joita oli paljon) ensimmäisestä asunnostani hiustenkuivaajan ja veitsen avulla. Tohotin kuumaa ilmaa teippiin ja veistä väliin.. Hyvin lähti!
   
 9. vierailija Vierailija

  Super helppo konsti myös on ottaa lahjapaperinarua, jolla hinkuttaa takaa teipit irti. Nopeaa ja siististi irtosi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti