B
Bianca
Vieras
Eli niitä on mulla kaks ja en muista kummat oli paremmat, mutta tässä molemmat!
100g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
0,75 dl siirappia
0,5 dl vettä
0,5 tl soodaa
2 dl maissijauhoja
2 dl riisijauhoja
1,5 rkl Maizenaa
(1 tl kanelia, 0,5 tl inkivääriä, 1 tl kardemummaa)
Kiehauta rasva, siirappi, sokeri, vesi ja mausteet kattilassa.Jäähdytä seos.Lisää jauhot sekä soodaa.Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.Kaaviloi taikina pienissä erissä noin 0,5 cm paksuinen levy.Ota muotilla pipareita.Paista 200 asteessa noin 7 min.Taikinasta voi tehdä myös piparitalon.
100 g maidotonta margariinia
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl siirappia
1,25 dl tattarijauhoja
1 dl riisijauhoja
1 tl soodaa
(1 tl kanelia, 1 tl kardemummaa, 1 tl inkivääriä)
Vatkaa margariini, sokeri, siirappi vaahdoksi.Sekoita jauhot, sooda ja sopivat mausteet keskenään.Lisää ne vatkaten margariinivaahdon joukkoon.Anna taikinan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.Ota pieni pala taikinaa ja kaaviloi siitä noin 0,5 cm paksuinen levy.Ota muotilla piparkakkuja.Paista 200 asteessa noin 10 min.
100g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
0,75 dl siirappia
0,5 dl vettä
0,5 tl soodaa
2 dl maissijauhoja
2 dl riisijauhoja
1,5 rkl Maizenaa
(1 tl kanelia, 0,5 tl inkivääriä, 1 tl kardemummaa)
Kiehauta rasva, siirappi, sokeri, vesi ja mausteet kattilassa.Jäähdytä seos.Lisää jauhot sekä soodaa.Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.Kaaviloi taikina pienissä erissä noin 0,5 cm paksuinen levy.Ota muotilla pipareita.Paista 200 asteessa noin 7 min.Taikinasta voi tehdä myös piparitalon.
100 g maidotonta margariinia
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl siirappia
1,25 dl tattarijauhoja
1 dl riisijauhoja
1 tl soodaa
(1 tl kanelia, 1 tl kardemummaa, 1 tl inkivääriä)
Vatkaa margariini, sokeri, siirappi vaahdoksi.Sekoita jauhot, sooda ja sopivat mausteet keskenään.Lisää ne vatkaten margariinivaahdon joukkoon.Anna taikinan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.Ota pieni pala taikinaa ja kaaviloi siitä noin 0,5 cm paksuinen levy.Ota muotilla piparkakkuja.Paista 200 asteessa noin 10 min.