Teidänkin perheelle iltapalaehdotus:

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja sitäs tänään syötäisiin
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja äiti 40plusplus:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Meillä tommoset on jälkiruokia ja satunnaisia herkkuja. Iltapalaksi syödään puuroa.

ja meillä maidotonta ja munatonta jos kaikki samaa syö. Eli todella satunnaista on. Lättyjäkin teen kahdella ohjeella kun sekä maidottomat että munattomat on mattomia.

Laita neteen sijasta banaanisosetta antaa makua ja ei tarvitse lisätä edes sokeria.
 
Alkuperäinen kirjoittaja iipa:
Alkuperäinen kirjoittaja äiti 40plusplus:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Meillä tommoset on jälkiruokia ja satunnaisia herkkuja. Iltapalaksi syödään puuroa.

ja meillä maidotonta ja munatonta jos kaikki samaa syö. Eli todella satunnaista on. Lättyjäkin teen kahdella ohjeella kun sekä maidottomat että munattomat on mattomia.

Laita neteen sijasta banaanisosetta antaa makua ja ei tarvitse lisätä edes sokeria.

ikävä kyllä myös kaksi banaaniallergikkoa perheestä löytyy
 
Mulla oli seuraavalainen iltapala:
1prk tonnikalapaloja vedessä (tai öljyssä)
1 suolakurkku
1 punasipuli
1/3 prk (kevyt) majoneesia
tilliä ja sitruunapippuria
Kaikki aineet sekaisin kulhossa. Nautitaan tuoreen ruisleivän kera. NAMI!
 
Alkuperäinen kirjoittaja mymmyryy:
Mulla oli seuraavalainen iltapala:
1prk tonnikalapaloja vedessä (tai öljyssä)
1 suolakurkku
1 punasipuli
1/3 prk (kevyt) majoneesia
tilliä ja sitruunapippuria
Kaikki aineet sekaisin kulhossa. Nautitaan tuoreen ruisleivän kera. NAMI!

Muuten varmaan hyvää mutta teeppä itse tuo majoneesi niin on terveellisempää ja parempaa!
 
pannari pitää paistaa voidellulla uunipellillä ilman leivinpaperia -tulee paljon parempaa! itte laitan 2 munaa, ripaus suolaa, maitoa reilut 5dl ja vehnäjauhoja sen verran, että taikina on sopivan paksuista. ilman turvottamisia uuniin, kumpuilee siellä hyvinkin. paistamisen jälkeen sokeria pinnalle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja mymmyryy:
timppa pistäpä majoonesin ohje kehiin!

2,5 dl öljyä
1 muna
reilu tl dijon-sinappia
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus chiliä
n. tl viinietikkaa

Öljy sauvasekoittimen korkeaan astiaan (meillä bamix).Sitteen rikkoo munan sinne sekaan (painuu pohjalle).Sen jaälkeen kaikki muut aineet perässä lukuun ottamatta etikkaa.Sitten sauva (sekoitin!) pohjalle ja pyörimään.Sitten pikkuhiljaa nostetaan ylöspäin ja majoneesi on etikkaa vaille valmis!Munat ja öljy pitää olla saman lämpöisiä,mieluiten huoneen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piparjuuri:
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:
No ei!KOhta paistan pekonia ja munia!Ja tekasen vähärasvaista majoneesia...

:o :o ??

Majoneesi ja vähärasvaisuus eivät kuulu yhteen. Kyllä majoneesin pitää olla täyttä tavaraa. :p

No tässä oli sarkasmia mukana.Rasvaa on n.98%Yhtään enempää sitä ei siihen kyllä saa minkä laitan!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:
Alkuperäinen kirjoittaja Piparjuuri:
Alkuperäinen kirjoittaja Timppa:
No ei!KOhta paistan pekonia ja munia!Ja tekasen vähärasvaista majoneesia...

:o :o ??

Majoneesi ja vähärasvaisuus eivät kuulu yhteen. Kyllä majoneesin pitää olla täyttä tavaraa. :p

No tässä oli sarkasmia mukana.Rasvaa on n.98%Yhtään enempää sitä ei siihen kyllä saa minkä laitan!


Juu, huomasin kun luin tuon sun reseptin. En vaan jaksanu poistaa tuota viestiä, ku olin sen jo lähettänyt.
 

Yhteistyössä