Tartteisin "hieman" apua ja neuvoja kun aioin mieheni pyynnöstä tehdä hälle sunnuntaille meidän auton mallisen kakun..
Elikkäs täss alkais kysymys litannia.. :saint:
1. Milloinka kakku kannattaa tehdä? siis varmaankin se kakku kakku kannattaa edellisenä päivänä kuten perus kakus? et maut yms imeytyy ja kakku kostuu kunnolla.. (?)
Entäpäs kun meinasin marsinpaanista sen tehdä niin laitanko sen sit hiukka ennen tarjoilua?
2. Meneekös marsipaani pilalle kun sen paketin avaa ja sitä jää jäljelle?
3. Mitä tarkoittaa nää leipurit/kakun tekijät et kun tekevät marsipaani koristeita niin antavat kuivua.. miks ja miten kauan? onko pakollinen?
4. mikäs oli se kääretorttu pohjan ohje tarkalleen?
5. kuinka monta pellillistä suurin piirtein tarvitsen sen auton tekoon? jos kyseessä n. 10hengen kakku..
6. entäpä mistäs saisin sellaista harmahtavaa marsipaania? tai kuinka sitä taiotaan?
7. meinaan tehdä siihen sellaisen takakontin kohdalle sen spoilerin niin kuinkas saan sen pysymään pystyssä? lässähtääkö se marsipaani vai?..
hmm.. olikohan viel jotai.. voe voe..
KAIKKI VINKIT JA NIKSIT OTETAAN VASTAAN.. Ja huom ole aloittelia, tämä tulee olemaan ensimmäinen marsipaani kakkuni :wave:
sorry ku näi paljo kysymyksii.. toivotavasti joku edes osais minuu auttaa... :ashamed:
Elikkäs täss alkais kysymys litannia.. :saint:
1. Milloinka kakku kannattaa tehdä? siis varmaankin se kakku kakku kannattaa edellisenä päivänä kuten perus kakus? et maut yms imeytyy ja kakku kostuu kunnolla.. (?)
Entäpäs kun meinasin marsinpaanista sen tehdä niin laitanko sen sit hiukka ennen tarjoilua?
2. Meneekös marsipaani pilalle kun sen paketin avaa ja sitä jää jäljelle?
3. Mitä tarkoittaa nää leipurit/kakun tekijät et kun tekevät marsipaani koristeita niin antavat kuivua.. miks ja miten kauan? onko pakollinen?
4. mikäs oli se kääretorttu pohjan ohje tarkalleen?
5. kuinka monta pellillistä suurin piirtein tarvitsen sen auton tekoon? jos kyseessä n. 10hengen kakku..
6. entäpä mistäs saisin sellaista harmahtavaa marsipaania? tai kuinka sitä taiotaan?
7. meinaan tehdä siihen sellaisen takakontin kohdalle sen spoilerin niin kuinkas saan sen pysymään pystyssä? lässähtääkö se marsipaani vai?..
hmm.. olikohan viel jotai.. voe voe..
KAIKKI VINKIT JA NIKSIT OTETAAN VASTAAN.. Ja huom ole aloittelia, tämä tulee olemaan ensimmäinen marsipaani kakkuni :wave: