Hae Anna.fi-sivustolta

Presidentin puoliso...

Viestiketju osiossa 'Vapaaehtoinen lapsettomuus' , käynnistäjänä äapfigj, 06.02.2012.

 1. Krisse Vierailija

  Haukiohan voisi osallistua miehensä arvojen mukaiseen toimintaan ja mennä Hurstille ruokaa jakamaan 3 päivänä viikossa. Näkisi silloin sitä todellista elämää.

  Enpä usko, että Posliininukke käsiään rahvaan parissa sotkee.
   
 2. ehdotus Vierailija


  En ymmärrä, miksi vain Tasavallan Presidentille maksetaan palkkaa? Hänen puolisonsa ilmiselvästi osallistuu edustamiseen ja juhlallisuuksiin, on matkaseurana, keskustelee arvovieraiden kanssa, ja tekee kaikkea samaa, paitsi ei allekirjoita papereita. Tosin ei Saulikaan kohta enää, kun kynää&valtaa viedään koko ajan pois.

  Mikä liitto ajaisi Haukion asiaa? Hän kun ei voi nostaa - oman logiikkani mukaan edes ansiosidonnaista - hänen kun pitää olla työmarkkinoiden käytettävissä, ja sitä ei kyllä ulkomaan valtiovierailulla olla. Vaikea on työllistäytyä, jaa-a.
   
 3. Minä ymmärrän Vierailija

  Minä ymmärrän aivan hyvin että vain presidentille maksetaan palkkiota. Kyllä tuolla kaksi henkilöä tulee toimeen aika kivasti.


  "Palkkio
  Tasavallan presidentin vuotuisesta palkkiosta säädetään laissa, ja palkkio pysyy samana, kunnes eduskunta toisin säätää. Palkkion suuruus on 126 000 euroa vuodessa, ja edustustarkoituksiin on käytettävissä 171 000 euroa vuodessa. Tämän lisäksi presidentille kuuluu asunto, jonka kunnossapito, lämmitys, valaistus ja sisustus sekä tarpeellinen henkilökunta kustannetaan valtion varoilla. Presidentin puoliso ei saa palkkiota tai muuta korvausta asemansa johdosta.

  Tasavallan presidentin palkkio vahvistettiin vuosina 1919 – 1999 jokaiseksi toimikaudeksi etukäteen eduskunnan säätämällä lailla, mutta 1.3.2000 jälkeen palkkiota voidaan myös toimikauden aikana tarkistaa samassa järjestyksessä.

  Presidentin palkkio ja asuntoetu samoin kuin eläke ja perhe-eläke ovat verovapaita. Muista tuloista tai omaisuudesta presidenttiä verotetaan normaalisti."
   
 4. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Enpä ole kuullut ikinä Aki Kaurismäen kertomasta perheestään ym. Se oli vähän niiku pointti. Että tuollaiset otsikot: Saan äpärän ensi kesänä (tai siis rakkauslapsen) on lähinnä B-luokan julkisten hommia. Ja näitä turhia julkimoita Suomessa riittää. Kaurismäen veljesten ei tarvitse soitella Seiskaan tai Hymyyn kertoakseen, että ovat olemassa.
   
 5. KTM Vierailija


  Hämmentävä kommentti.

  Pressan rouvan pitää jakaa ruokaa 3 kertaa viikossa jotta Sinä arvostaisit häntä?
  Jospa antaisit hänen keskittyä pressanrouvan tehtäviin ihan rauhassa, kun ei edes
  raukka voi lain mukaan työpaikkaansa säilyttää.

  Koskas olet itse ollut Hurstilla töissä? Annatko omistasi rahaa hyväntekeväisyyteen?
  Posliininukke. Jos Haukio olisi susiruma, tykkäisitkö enemmän?
   
 6. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  ^Kohtahan niissä soppa jonossa riittää populaa, näiden hallituksen ja Nokian irtisanomisien takia. Sinne vaan Jenni Haukio töihin ja vaikkapa myös voisi Räikkösen Jennikin löytää itselleen sivutyön.
   
 7. Rantssu Vierailija

  Sauli Niinistöllä on kieroutunut äiti-suhde ja aviopuoliso-suhde tässä näyttö


  Sauli Niinistön äiti-suhde
  Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaisia Herraa totellen, sillä se on oikein. ”Kunnioita isääsi ja äitiäsi” on ensimmäinen käsky, johon liittyy lupaus: ”jotta menestyisit ja eläisit kauan maan päällä”. Ja te isät, älkää herättäkö lapsissanne vihaa, vaan kasvattakaa ja ojentakaa heitä Herran tahdon mukaan. (Ef. 6:1–4)

  Presidentin virkaa hoitava Sauli Niinistö "kunnioitti" tärkeimmän ihmisensä äitinsä menehtymistä korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassa ja pistämällä juhlan koreasti tanssilattialla, surusta ei tietoakaan. Näin toimii ainoastaan paha ihminen.

  Kristityt antakaa hänelle anteeksi mutta älkää herran tähden äänestäkö häntä enää presidentiksi uudestaan hänessä asuu nimittäin pahuus"
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14030691/suomen-kristityt-huomio!!!

  Sauli Niinistön vaimo-suhde

  Minkälainen on mies joka nolaa jopa vaimonsa sellainen on Sauli Niinistö joka ei saa kontaktia oman ikäluokkansa kokeneisiin vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Niinistölle aviopuoliso on pelkkä näyttelyesine ja narsismin tyypillinen välikappale, balsamia heikolle egolle.

  Millainen mies katsoo vierestä, että vieras ei suostu kättelemään miehen vaimoa?

  Kysyn edelleen, millainen mies katsoo vierestä, kun vieras ei suostu kättelemään maan tärkeimmässä juhlassa isännän puolisoa? Suomessa miehet ja naiset kättelevät. Uskonnosta riippumatta. Kyse on ystävällisestä käytöksestä.

  Vaihtoon tämä PELLE ja äkkiä! Ensin hän möi valtiopetoksella Suomen EU:lle ja nyt hän pyllistää muslimeille ja välillä pitää juutalaispäähinettä päässään. Mikä johtaja se tämä oikein on?!

  https://www.facebook.com/1606003069...828.1606003069647224/1671681473079383/?type=3
   
 8. hakaniemen-nainen Vierailija

  "kaikki Niinistön suhteet naisiin ovat olleet lisäksi enemmän tai vähemmän kieroutuneita:

  1. Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan.

  2. Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin

  3. Missin jälkeen Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä joka ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys."

  "
  SAULI NIINISTÖ VASTUSTI PERHERAISKAUKSEN LAKIMUUTOSTA

  "Toukokuussa 1991 eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin lakialoitetta avioliitossa tapahtuvan raiskauksen kriminalisoinnista. Sen aikaisen lainsäädännön mukaan aviopuolison väkisinmakaamista ei voitu tuomita raiskauksena, vaan vain pahoinpitelynä.

  Eduskunnan pöytäkirjasta selviää että Niinistö vastusti muutosta, joka olisi poistanut avioliiton sisäisen raiskauksen uhrilta ”anteeksiannon” mahdollisuuden eli mahdollisuuden keskeyttää ilmoittamansa rikoksen viemisen oikeuden tuomittavaksi."

  Tuo kanta kuvastaa jotain Niinistön epävakaista ihmissuhdetaidoista, puutteellisista neuvottelu- ja sovittelutaidoista toisin sanoen kyvyttömyydestä tulla toimeen ihmisten kanssa neutraalina. Osa syynä ehkä myös Niinistön narsismi.

  Erittäin haitallinen piirre presidentille jonka velvollisuus olisi ylläpitää Suomen diplomatiaa ulkovaltoihin. Sellaisissa Niinistö onkin epäonnistunut täydellisesti."


  "
  "Sauli Niinistö ja naiivi lapsivaimonsa, minkä monet tulkitsevat vielä henkisesti jälkeen jääneeksi, elävät Ruususen untaan Mäntyniemessä. Fantasiaa Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kysymyksessä on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto. Koko Niinistö presidenttiys kun perustuu silkkaan huiputukseen. Niinistö väärentää kannatuslukunsa kaikkialla, luo mielikuvia että olisi IN vaikka on todellisuudessa täysin väärä henkilö presidentiksi, hän soittelee lehtien toimituksiin uhoaa ja maksaa lehtien toimittajat ja television kirjoittamaan ja julkaisemaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua korusatuilua. Onneksi internetin aikana kansan syvät rivit käyttävät enemmän internettiä eivätkä ole enää Niinistön paperimainoksen uhreja.

  Sauli Niinistölle "rouva" Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin."

  "Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

  Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on yhtä yksinkertainen kun Sauli Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti ja kunnostautunut kasvattaja omine lapsineen. valitettavasti Haukio ei täytä näitä vaatimuksia."

  Lue miljoona syytä olla kannattamasta enää Sauli Niinistöä täältä
  https://www.facebook.com/piitziz
   
 9. anna olla Vierailija

  Lopeta jo tämä sairaiden jaaritusten postaus! Niinistön ensimmäinen puoliso kuoli auto-onnettomuudessa eikä suinkaan tehnyt itsemurhaa.

  Törkeää ja perverssiä vääristellä tosiasioita noin kipeissä asioissa.
   
 10. Pandoran lipas Vierailija

  Onnettomuus, niin juuri. Mutta onnettomuus joka oli itsemurha. Tulkittu vahvasti sellaiseksi.
  Suora valaistu tieosuus Hiidenkiven kohdalla, ajoneuvo kunnossa, ei havaintoja nautinto-aineista, ei havaintoja väsymyksestä.

  Muutama lähistön naapuri on antanut lausunnon että tämä Niinistö oli lähtenyt ovet paukkuen töihinsä tapahtuman aamuna. Riita Marja-Leenan kanssa ja Niinistö normaalia yli kireämpi.

  Tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina tämä Marja-Leena oli itkusta tuherren vuodattanut muutaman uskotun henkilön luona käydessään sitä että hän ei voi elää enää kun hänelle oli paljastunut Saulin seksisuhde silloin vielä alaikäiseen Jenni Haukioon.

  Vedä näistä omat johtopäätöksesi.
   
 11. Summa summarommi Vierailija

  Vedä näistä omat johtopäätöksesi.[/QUOTE]

  Oikein käyttäkää älliä. Niinistön tunne-elämässä on jotain todellakin vialla. Ja tuollainen ukkeli presidenttinä. Hilterin homouden vielä hyväksyi mutta ei Suomen presidentin tehtävää hoitavan ikämiehen kieroutunutta tunnevammaisuutta.

  http://haukionjenni.blogspot.fi/

  Kaikki Niinistön suhteet naisiin ovat olleet lisäksi enemmän tai vähemmän kieroutuneita:
  1. Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan.

  2. Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin

  3. Missin jälkeen Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä joka ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

  4. Miten Niinistö reagoi elämänsä tärkeimmän ihmisen oman äidin menehtymiseen? ihmisen jolta on saanut suurimman lahjan elämän. Niinistö suri äitinsä menehtymistä korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassa ja tuulettamalla koreasti tanssilattialla, suru-ajasta ei tietoakaan. Vain henkisesti epävakaa ihminen voi tuollaisessa tilanteessa näyttää näin hyväntuuliselta katso tästä

  Varmaan tauolla varmaan vielä mietti että missähän sen vanhan pierun testamentti on että saadaan booliin vielä jäitä.

  5. Ja vanhaa miestä vanha suola janottaa taas. Yhdessä Harkimon kanssa Niinistö kävi alkuvuodesta naisissa Dubaissa, pikku Jenni mökötti luonnollisesti Suomessa.


  6. Syyskuussa 2016 puolestaan keimaili nuoren teininäyttelijättären käsikynkässä, Jenni taas yksin kotonaan mököttämässä.

  Pieni Jenni Haukio, ei siis vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa vanhan kevytkenkäisen miehen rinnalla on. Se on aivan jotain muuta kuin siveellinen, kristilliset arvot täyttävä terve avioliitto.

  http://haukionjenni.blogspot.fi/
   
 12. ylläpidolle Vierailija

  Eikö tuota sairasta ihmistä teksteineen voisi bannata pois elleistä?
  Aivan älyvapaata, täysin sairasta, presidentin ja hänen puolisonsa haukkumista.
  Tai voisiko ainakin hävittää nuo jutut pois täältä.
   
 13. Nainen tummissa Vierailija

  Totuus ja sen ilmaisu ei ole sairasta haukkumista. Sairasta se on sellaiselle joka ei kykene ymmärtämään että maailma on muutakin kuin väritettyä pinkkiä ja samettia, niinkuin verho joka on luotu Niinistön ja Haukion ylle. Koko Sauli Niinistön presidenttiyshän perustuu silkkaan huijaukseen. Hän maksaa että häntä ylistetään kehutaan ja väärennetään hänestä kannatusta vaikka todellisuudessa häntä ei kannata eikä äänestä kukaan täysijärkinen omilla aivoilla ymmärtävä ihminen.

  Tässä muuten karmaiseva totuus Sauli Niinistöstä:

  Kun ihmiset katselevat ympärilleen, aika moni ihmettelee mitä tälle maalle on tapahtunut. Moni ei oikein ymmärrä, että tälle maalle on tapahtunut juuri se paha mitä Sauli Niinistö on halunnutkin tapahtuvaksi.

  Mistähän johtuu, että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat huomattavasti lisääntyneet? Miettikääs sitä.

  Ja tuollaisen te vitun hullut äänestitte vielä presidentiksenne hahahaa

  Presidenttien historian tyhmimmän presidentin Sauli Niinistön tunne-elämässä on jotain todellakin vialla. Hilterin homouden vielä hyväksyi mutta ei Suomen presidentin tehtävää hoitavan ikämiehen kieroutunutta tunnevammaisuutta.


  1. Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan.

  Siis Marja-Leena Niinistön "onnettomuus" : Suora valaistu tieosuus Hiidenkiven kohdalla, ajoneuvo kunnossa, ei havaintoja nautinto-aineista, ei havaintoja väsymyksestä.

  Epidodi on tulkittu kaikkien todisteiden valossa itsemurhaksi.

  Tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina tämä Marja-Leena oli itkusta tuherrellen vuodattanut muutaman uskotun henkilön luona käydessään sitä että hän ei voi enää elää koska hänelle oli paljastunut Saulin seksisuhde silloin vielä alaikäiseen Jenni Haukioon.

  2. Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin

  3. Missin jälkeen Sauli Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä siis tähän Jenni Haukioon jonka korkkasi jo tämän ollessa vielä alaikäinen. Tänään Jenni Haukio ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Sauli Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

  4. Miten Niinistö reagoi elämänsä tärkeimmän ihmisen oman äidin menehtymiseen? ihmisen jolta on saanut suurimman lahjan elämän. Niinistö suri äitinsä menehtymistä korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassa ja tuulettamalla koreasti tanssilattialla, suru-ajasta ei tietoakaan.

  Varmaan tauolla varmaan vielä mietti että missähän sen vanhan pierun testamentti on että saadaan booliin vielä jäitä.

  5. Ja vanhaa miestä huorinteko viehätti taas. Yhdessä Harkimon kanssa
  Niinistö kävi alkuvuodesta naisissa Dubaissa, pikku Jenni mökötti luonnollisesti Suomessa.

  6. Syyskuussa 2016 puolestaan keimaili nuoren teininäyttelijättären käsikynkässä, Jenni taas yksin kotonaan mököttämässä.

  Pieni Jenni Haukio, ei siis vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa vanhan kevytkenkäisen miehen rinnalla on. Se on aivan jotain muuta kuin siveellinen, kristilliset arvot täyttävä terve avioliitto.

  Lue päivää piristävimpiä aiheita täältä:
  http://haukionjenni.blogspot.fi/
   
 14. hehheh Vierailija
  Ei presidentti päätä maahanmuutosta eikä paljon muustakaan. Sehän on vaan semmonen edustaja vaan, niin kuin Ruotsissa kuninkaalliset. Ministerit päättää Suomen asioista. Ja siellä onkin nyt ihan paska hallitus.
  Ei tule yhtään sen enempää työpaikkoja, vaikka kuinka useasti haastateltais työttömiä, koska työpaikkoja ei ole. Karensseja vaan tuppaa tulemaan melkein kaikille, koska kuka nyt töihin menee jonnekin 100 km päähän, ei löydy asuntojakaan jos vaikka saiskin työapaikan. Matkakukuluihin menis suurin osa palkasta, jos sinne asti pitää kulkuneuvolla mennä. Ei mitään järkeä tossa touhussa ole. Eikös ne suunnittele vielä matkakorvausten poistoa, nuo pellet?
   
 15. Naisen kannat Vierailija


  Presidentin statukseen kuuluisi kylläkin vaikuttaminen mutta kun Sauli Niinistö on romuttanut täydellisesti presidentin statuksenkin. Mies puhuu jo omiaan ja vaihtaa mielipiteitään kaksi kertaa päivässä. Erittäin vahingollista henkilöltä jonka täytyisi olla uskottava jopa puolustusvoimien ylipäällikön ominaisuudessa

  Lue täältä syitä miksi Sauli Niinistö kuuluu jo eläkkeelle

  http://jenni-haukio-totuus.blogspot.fi/2016/09/suomen-tuhoaja-sauli-niinisto.html

  Kaiken huipuksi korosti vielä inhoaan yhdysvaltain presidenttiä kohtaan tätä saivarrellen
  hölpön pölpön lausunnoillaan

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=36274.0
   
 16. Naisen kannat Vierailija

 17. "neitopeikko" Vierailija

  Äläs nyt mitään mvlehteä ota tosissasi! :D
   
 18. MV rules Vierailija

  MV-lehti on saavuttanut vankan jalansijan suomalaisessa mediakentässä. Lehteä yritetään kampittaa ja kaataa mutta täysin turhaan.

  Katso faktat täältä ja Alexan raportti

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=17429.0

  Jos joku valehtelee niin se on HS Yle iltapäivälehdet sekä nk painetut lehdet. Ne kuvittelevat että lukijat on vielä yhtä helposti aivopestävissä mutta ikävä kyllä kansan syvät rivit ottavat faktat ensin sähköisestä verkosta eli internetistä ennenkuin uskovat painettuihin lehtiin tai televisioon.
   
 19. ipe Vierailija

  miks rouva haukio?onko ukko haukion vaimo?kummallista,jos niinistön muija
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti